Приятни моменти с моите творения!!
Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам ако оставите коментар!!

петък, 13 януари 2012 г.

ЗА МОЯ РОЖДЕН ДЕН


На пук на всички суеверия че е петък 13-ти аз набързо сътворих 3 малки картички за моя рожден ден /който е на 15 януари/ Много са сладки и се надявам и на вас да ви харесат.Ще участвам с тях  в Мър-Мяу в забавлятелство 3 и КФП № 99!
Ето ги и тях:


Май не са добри снимките ..Ето други -дано се вижда по- добре 

9 коментара:

Neli каза...

Чудесни са! Поздрави!

isi каза...

Благодаря Нелка!

Пъстър свят каза...

Здравей,Melani!
Много хубави и сладки картички си направила! Поздравления!

isi каза...

Благодаря Дими

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Чудесни малки картички! Честит рожден ден на теб ( с малко закъснение!)
Пожелавам ти все така творчески дух,до каквото се докоснеш, да го превръщаш в красота и да ни радваш с творбите си! Бъди здрава!

Dani каза...

Мислех а изчакам до 0:00 часа за да те поздравя, но виждам че другите вече са те поздравили, дори без да прочетат че рождения ти ден е утре :) С предварени - Много, много здраве ти желая. Това е на първо място! Следват ги късмета, радостта от живота и от всичко което правиш и не на последно място ти желая много вдъхновение и множество творчески успехи! Продължавай да се развиваш и да радваш другите! От красотата, създадена с любов, по-хубаво няма!

isi каза...

Благодаря ти Дани ,ти си просто чудесна ,след милите пожелания от дъщеря ми и съпруга ми ,твоето пожелание още повече стопли душата ми БЛАГОДАРЯ!

Щурчо и на теб благодаря за подкрепата за чудесните пожелания и за неуморния дух с който ме зареждаш емоционално

~Gery~ каза...

Много са симпатични картичките ти!:) Може да опиташ да залепяш хартиите с двойно-залепяща лента или със сухо лепило. Подозирам, че ползваш течно такова и затова изглеждат доста нагънати.
И.. не е нужно да имаш супер-дупер материали, за да се получават ефектни неща, важното е да имаш хъс и душа, които личат във всичко, което правиш:)

Силва каза...

Уау страхотни са! Просто чудесни:)