Приятни моменти с моите творения!!
Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам ако оставите коментар!!

петък, 13 януари 2012 г.

ЗА МОЯ РОЖДЕН ДЕН


На пук на всички суеверия че е петък 13-ти аз набързо сътворих 3 малки картички за моя рожден ден /който е на 15 януари/ Много са сладки и се надявам и на вас да ви харесат.Ще участвам с тях  в Мър-Мяу в забавлятелство 3 и КФП № 99!
Ето ги и тях:


Май не са добри снимките ..Ето други -дано се вижда по- добре 

9 коментара:

Neli каза...

Чудесни са! Поздрави!

isi каза...

Благодаря Нелка!

Пъстър свят каза...

Здравей,Melani!
Много хубави и сладки картички си направила! Поздравления!

isi каза...

Благодаря Дими

*щурчо* каза...

Чудесни малки картички! Честит рожден ден на теб ( с малко закъснение!)
Пожелавам ти все така творчески дух,до каквото се докоснеш, да го превръщаш в красота и да ни радваш с творбите си! Бъди здрава!

Dani каза...

Мислех а изчакам до 0:00 часа за да те поздравя, но виждам че другите вече са те поздравили, дори без да прочетат че рождения ти ден е утре :) С предварени - Много, много здраве ти желая. Това е на първо място! Следват ги късмета, радостта от живота и от всичко което правиш и не на последно място ти желая много вдъхновение и множество творчески успехи! Продължавай да се развиваш и да радваш другите! От красотата, създадена с любов, по-хубаво няма!

isi каза...

Благодаря ти Дани ,ти си просто чудесна ,след милите пожелания от дъщеря ми и съпруга ми ,твоето пожелание още повече стопли душата ми БЛАГОДАРЯ!

Щурчо и на теб благодаря за подкрепата за чудесните пожелания и за неуморния дух с който ме зареждаш емоционално

~Gery~ каза...

Много са симпатични картичките ти!:) Може да опиташ да залепяш хартиите с двойно-залепяща лента или със сухо лепило. Подозирам, че ползваш течно такова и затова изглеждат доста нагънати.
И.. не е нужно да имаш супер-дупер материали, за да се получават ефектни неща, важното е да имаш хъс и душа, които личат във всичко, което правиш:)

Силва каза...

Уау страхотни са! Просто чудесни:)