Приятни моменти с моите творения!!
Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам ако оставите коментар!!

петък, 13 януари 2012 г.

БЛАГОДАРЯ

Здравейте!
Днес реших да напиша няколко реда ,нещо като равносметка..
От близо 2месеца правя картички, но не мога да се сравня с нито една от вас. Та аз дори, не ползвам материали с които вие работите -хартиите ги взимам от близката книжарница ,панделки и копчета от кинкалерията ,за оцветяване ползвам водните бои на дъщеря си а за блясък -лак за нокти ....
Повечето от вас ползват професионални печати ,маркери ,брокати и други техники за щампи цветя и т.н.и  на мен ми става малко тъжно ,но след това се амбицирам  още повече и дори липсата на тези екстри ,приемам като едно предизвикателство да покажа моите умения без средства..
От няколко месеца съм без работа и между търсенето на такава ,безпаричието, химиотерапиите на мама ,къщната работа ,уроците на дъщеря ми , си открадвам малко време за да се потопя в свой собствен свят ,да забравя поне за малко тревогите и да творя..Това ми дава сили да продължа напред.
Искам да благодаря на съпруга си и на дъщеря си ,че ме търпят и да им се извиня за това че ограбвам от тяхното време за това мое увлечение
Благодаря на моите последователи и на всички който по един или друг повод, са посетили моя блог!!!!

6 коментара:

skylife каза...

О, мила, ние всички сме тръгнали от там :-) Просто малко по малко откриваш това, онова, искаш да си вземеш от това, да видиш как стават нещата с другото :-)

Знаеш ли колко безсмислени покупки съм направила??? Ужасно много! Дори сега - 2 години по-късно, продължавам да поръчвам неща, които като видя на живо, не ми харесват чак толкова много!

Важното е, че си намерила нещо, което те разтоварва и ти носи радост (а панделките от кинкалериите са най- добрите попадения ;-))

isi каза...

Благодаря ти съкровище за подкрепата и милите думи..

Kati каза...

Мелани, всички сме започнали като теб - аз близо една година шравих картички от офис материали и разни кутии от бонбони, панделки и мрежи от букети, стари пликове за подаръци и тн. Целия офис ми събираше какви ли боклуци, да имам материали. Едва отскоро се "отворих" на пазаруване на специфични неща и да ти призная, половината дори не използвам ,защото незнам как. Така че дерзай смело, справяш се чудесно.

isi каза...

Благодаря ти Kakichka , подкрепата ти е важна за мен..

Dani каза...

Ееех, че ме натъжи! Малко!
Аз съм също като теб. Ползвам подръчни материали и в моя офис продължават да ми събират "боклуци" за моето хоби. Уви, малко скъпичко ни се оказа хобито, нали? Аз съм в "занаята" от 2008 (брей, кога минаха) и още не мога да се похваля с кой-знае какво като материали. Много бих искала да ти помогна. Ами за сега мога да ти кажа, че се справяш чудесно с това, което имаш. Дано всичко с майка ти да е наред. Стискам палци да има полза от химиите... А за семейството ти - трябва да са страхотни и да те обичат много. Много правилно си се изразила :"ограбвам ги". Аз правя това с моето вече 4 години и също съм им страшно благодарна за търпението и разбирането.
Пожелавам на цялото ти семейство и на теб самата много здраве и много късмет!

isi каза...

Дани прекрасни думи ,силна подкрепа и се радвам че имам приятел като теб!