Приятни моменти с моите творения!!
Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам ако оставите коментар!!

неделя, 13 май 2012 г.

ІV клас

Детски бал и раздяла с учителката  която е дала старт в учението и  живота на нашите деца..
Картичката може да бъде предназначена и за празника на буквите, но моето послание е за последния учебен ден на малчовците 31 май -денят, който очакват с нетърпение ,за да щуреят цяло лято на воля, но и денят в който със сълзи на очите си, ще си кажат  "довиждане", с не просто госпожа, а един приятел...

Жалко, че не се вижда много добре на снимката, но книгата ,крилете, шапката и някои други елементи са 3D
Ще я включа в предизвикателството на Дани, въпреки че картичката  не е за големите каки и батковци ,а тя ако прецени че не отговаря на условието ще я помоля да я премахне!

УСМИХВАЙТЕ  СЕ!

7 коментара:

Dani каза...

Миличка, много много ме усмихна и развълнува твоята картичка! Разбира се че отговаря на темата! Това е много важен момент в живота на малчовците и те като каките и батковците преминават в нов етап от живота си и също толкова развълнувано се готвят за предстоящия празник. А чувството за раздяла ще ги преследва поне до началото на новата учебна година, когато ще го заменят с нови приятели и госпожи... Много чувства събуди в мен твоята картичка. Бухала - разбира се, символ на знание и мъдрост; цветята - май е месецът на цветята, книжката - също символизира знание... Изобщо цялата картичка е изпълнена с настроение и малко тъга, за предстоящата раздяла!
Благодаря ти че се включи в моето предизвикателство! Всъщност ти си първа и това буди още повече сантименталност у мен! Сигурно тази няма да е последната на тази тема, така че ще очаквам и другите ти проекти с нетърпение!
Прегръщам те!

isi каза...

Благодаря ти Дани ! Винаги когато успявам следя с интерес твоите публикации, така че ще се опитам да направя още един проект за твоето предизвикателство!

Katya Kovacheva каза...

Изключително сладка картичка! Всеки нов етап в живота си заслужава отбелязването му, така, че твоята картичка напълно се вписва в темата на Дани :)

isi каза...

Благодаря ти Кате!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Страхотна картичка! Всеки от детайлите много ми харесва! Чудесна идея за картичка, която казва толкова много!

Ani каза...

Прекрасно бухалче!

KalySto каза...

Много сладък бухльо и красиво изпълнение! Благодаря,че избра да се Забавляваш с нас!