Приятни моменти с моите творения!!
Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам ако оставите коментар!!

неделя, 13 май 2012 г.

ІV клас

Детски бал и раздяла с учителката  която е дала старт в учението и  живота на нашите деца..
Картичката може да бъде предназначена и за празника на буквите, но моето послание е за последния учебен ден на малчовците 31 май -денят, който очакват с нетърпение ,за да щуреят цяло лято на воля, но и денят в който със сълзи на очите си, ще си кажат  "довиждане", с не просто госпожа, а един приятел...

Жалко, че не се вижда много добре на снимката, но книгата ,крилете, шапката и някои други елементи са 3D
Ще я включа в предизвикателството на Дани, въпреки че картичката  не е за големите каки и батковци ,а тя ако прецени че не отговаря на условието ще я помоля да я премахне!

УСМИХВАЙТЕ  СЕ!

7 коментара:

Dani каза...

Миличка, много много ме усмихна и развълнува твоята картичка! Разбира се че отговаря на темата! Това е много важен момент в живота на малчовците и те като каките и батковците преминават в нов етап от живота си и също толкова развълнувано се готвят за предстоящия празник. А чувството за раздяла ще ги преследва поне до началото на новата учебна година, когато ще го заменят с нови приятели и госпожи... Много чувства събуди в мен твоята картичка. Бухала - разбира се, символ на знание и мъдрост; цветята - май е месецът на цветята, книжката - също символизира знание... Изобщо цялата картичка е изпълнена с настроение и малко тъга, за предстоящата раздяла!
Благодаря ти че се включи в моето предизвикателство! Всъщност ти си първа и това буди още повече сантименталност у мен! Сигурно тази няма да е последната на тази тема, така че ще очаквам и другите ти проекти с нетърпение!
Прегръщам те!

isi каза...

Благодаря ти Дани ! Винаги когато успявам следя с интерес твоите публикации, така че ще се опитам да направя още един проект за твоето предизвикателство!

Katya Kovacheva каза...

Изключително сладка картичка! Всеки нов етап в живота си заслужава отбелязването му, така, че твоята картичка напълно се вписва в темата на Дани :)

isi каза...

Благодаря ти Кате!

*щурчо* каза...

Страхотна картичка! Всеки от детайлите много ми харесва! Чудесна идея за картичка, която казва толкова много!

Ani каза...

Прекрасно бухалче!

KalySto каза...

Много сладък бухльо и красиво изпълнение! Благодаря,че избра да се Забавляваш с нас!