Приятни моменти с моите творения!!
Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам ако оставите коментар!!

вторник, 10 юли 2012 г.

КОЛЕКЦИЯ ЧАНТИ

Бързам да ви покажа 3 чантички, в които може да се сложи тагче с поздрав, или банкноти,някакво ръчно направено цвете или бижу ...
ето ги и тях:


Извинявам се предварително за зелената-тя не се получи добре, както ще забележите на снимката -трябваше първо да залепя салфетката и тогава да я мина с шеф, но и за мой късмет машината ми изигра лоша шега, затова малко ме е срам, но пък по-важна е идеята ,а човек се учи докато е жив!
Желая ви прохладна вечер!

8 коментара:

Dani каза...

Зелената ми е любима! Не знам какви несъвършенства виждаш в нея, но аз я харесвам много. Дизайна, цветовото съчетание, дръжките от органза, перлените топчета, розата... всичко ми допада! Другите две са много стилни и също така много красиви. Наистина, опита учи много. А ти ставаш все по-добра! Адмирации !

isi каза...

Целувки и благодарност за насърчаването Дани...

Esi каза...

Много хубава идея и страхотно изпълнение. Поздравления!

isi каза...

Благодаря Еси ,радвам се че идеята ти допада!

Д. Стефанова каза...

Точно зелената ми харесва, заради дръжките и цветовете. А изпълнението ако не ти харесва - ти си знаеш, ще го оправиш :)

Te4eto каза...

И аз като другите веднага се лепнах на зелената! Може пък точно това, което смяташ за недостатък (защото не е станало както си го видяла в представите си) да се окаже най-ценното... Поздрави!

isi каза...

Благодаря !!!!!

Monia - Monika Jakubowska каза...

Bardzo fajna forma, torebki wyglądają świetnie!