Приятни моменти с моите творения!!
Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам ако оставите коментар!!

неделя, 11 март 2012 г.

Перли ,дантела, пролет

За КФ107

Картичка1
Картичка2И Картичка3
Надявам се да отговаря на условията .Когато чуя думата пролет ,освен птички ,пеперудки и пчелички ,аз я свързвам с бал -пролетни балове ... Ето и моята  картичка
Мили момичета от КФ ,надявам се че ще приемете този вариант на моето участие .Всяка картичка съм номерирала ,за да не бъде объркана.Извинявам се, че те не са с отделни линкове но нещо се обърка и не мога да го направя .Извинявам се още веднъж!

8 коментара:

Dani каза...

Невероятна комбинация от цветя перли и настроение! Първата картичка ме грабна с нежността си - тези бели цветя, със синкав отенък, ми напомнят за едно нежно цвете, което цъфти през май - медицинска ружа. Не знам дали това му е официалното име, но баба така му викаше..
Втората картичка е супер пролетна, цветна и весела. А за третата - нямам думи. Много нежна плетеница от лилави цветчета и розова панделка, а мацката - кралица на бала. Бижу! Поздравления и прегръдка от мен!

Dani каза...

П.П.: Успех в предизвикателството! Няма начин да не се харесат и на журито!

isi каза...

Дани ,учителите са ми добри и както каза преди време "задобрявам" ,а цветята ги взаимствах от теб... Гуш!

GerganaG каза...

Картичките са прекрасни, толкова пролетно настроение, чувам птиците и си представям как слънчо се усмихва.... мноооого са хубави. Третата картичка много сладко се е получила също, с това пухче около момичето, цветята и панделката се прекрасни. Успех

*щурчо* каза...

И трите картички са прекрасни..
На мен фаворит ми е първата с толкова много дантела и с тия нежни цветове...Думата за нея е по-скоро..нежност..
Втората е някак в по-наситени цветове, а треата е чудесна с тия цветя навсякъде покрай кралицата на бала..
Наистина са много идейни!Успех!

Ani каза...

Прекрасни са! Първата ми е фаворит - толкова е нежна с тази дантела! Бих казала че си истински творец като гледам как страхотно се справяш без пънчове и всичко си режеш на ръка :)

Lionelsa каза...

Много хубави цветя правиш и ти. до сега им се любувах.
Цветето от последните ми публикации го показа Тони(ако не се лъжа) във ФБ точно, когато творях картичките за 8-ми март. Ако не си успяла да го видиш, ще изнамеря линка и ще ти го пратя. Само ми пиши.

Lineage2 каза...

УАУ нямам думи това са много красиви ръчно изработени картички. Супер си !!!